שעועית שעווה כבושה-חזרת
שעועית שעווה כבושה בחזרת יכולה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 139 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם ספריגים טרגון, שמיר, מלח כשר, קומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: כריך צלע צלוי עם חזרת וירקות כבושים, כריך סרדין עם שמנת חזרת ובצל אדום כבוש, ו סלט בקר "סטייק" עם רוטב חזרת ובצל אדום כבוש מהיר.
הוראות
לקצץ את קצות הגבעול כך השעועית להתאים לתוך צנצנות שימורים בגודל ליטר. לארוז את השעועית לתוך ארבע צנצנות 1 ליטר, טיפים למטה. הכנס את השום ואת שמיר ואת sprigs טרגון.
להוסיף 1 כפית כל אחד גרגירי פלפל חזרת לכל צנצנת.
בצנצנת גדולה, לשלב את החומץ עם מלח וסוכר. סגור את הצנצנת ולנער עד מלח וסוכר להתמוסס.
יוצקים את המלח על השעועית; אם השעועית אינה שקועה לחלוטין, מעל הצנצנות עם מים. סגור את הצנצנות ומקרר את השעועית לפחות 24 שעות לפני ההגשה.