שעורה ומרק בקר
שעורה ומרק בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שעורה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בקר ושעורה, ו מרק שעורה בקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
בעוד ירקות מבשלים, בשר צלוי חום על פי הוראות החבילה; ניקוז, השלכת טיפות. חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מערבבים שום לירקות; מבשלים 30 שניות. מערבבים בבשר, שעורה, ושאר החומרים. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות או עד שעורה וירקות הם במכרז, ערבוב מדי פעם.