קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

שעורה ומרק בקר

שעורה ומרק בקר
שעורה ומרק בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שעורה, גזר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בקר ושעורה, ו מרק שעורה בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל, גזר וסלרי למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד ירקות מבשלים, בשר צלוי חום על פי הוראות החבילה; ניקוז, השלכת טיפות. חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים שום לירקות; מבשלים 30 שניות. מערבבים בבשר, שעורה, ושאר החומרים. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות או עד שעורה וירקות הם במכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שעורהשעורה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')