שעורה פנינה עם אפונה ואדממה
שעורה פנינה עם אפונה ו Edamame עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, תרד פריש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Edamame מוקרם בצל פנינה, פילאף שעורה עם בצל פנינה, ו סיר דלעת שעורה פנינה אפריקאית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעורה ו 4 כוסות מים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהמים נספגים כמעט, 25-30 דקות. מערבבים ב edamame ואפונה
ומבשלים, חשוף, עד שעורה סופג את כל
של המים הנותרים, 5-10 דקות.
מערבבים רוטב ווסטרשייר, גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח ים בקערה קטנה, לטאטא היטב.
יוצקים ויניגרט על שעורה; מערבבים לשלב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.