קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

שפמנון לאפיט

שפמנון לאפיט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון לאפיט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, פלפל טחון, לקשט: פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מסאלה, מרק שפמנון, ו עוגות שפמנון.

הוראות

1
להקציף יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מערבבים קמח, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל אדום טחון בצלחת רדודה. פילה לדלות בתערובת קמח; לטבול בתערובת חלב, ולדלות שוב בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
3
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
פילה מטגנים 6 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
לקלף שרימפס, ולהסיר את הוורידים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית; מוסיפים שרימפס ושום טחון, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר שרימפס, שמירה על טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מערבבים ורמוט לתוך שאריות מחבת שמורות; מביאים תערובת לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להוסיף קצפת, 2 כפות בצל ירוק, מיץ לימון, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1 עד 2 כפיות פלפל אדום הקרקע; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות או עד התערובת מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
10
מניחים שפמנון על צלחת הגשה; טפטוף עם רוטב. למעלה עם שרימפס חזיר; מפזרים הנותרים 2 כפות בצל ירוק, ומקשטים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שפמנוןשפמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.