תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון לאפיט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. אם יש לך שמן צמחי, פלפל טחון, לקשט: פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מסאלה, מרק שפמנון, ו עוגות שפמנון.
הוראות
1
להקציף יחד ביצים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מערבבים קמח, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל אדום טחון בצלחת רדודה. פילה לדלות בתערובת קמח; לטבול בתערובת חלב, ולדלות שוב בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
צ'דר טרי מגורר
3
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 36
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
פילה מטגנים 6 דקות או עד הזהב; לנקז על מגבות נייר. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
לקלף שרימפס, ולהסיר את הוורידים, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
ממיסים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית; מוסיפים שרימפס ושום טחון, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס להפוך ורוד.
להוסיף קצפת, 2 כפות בצל ירוק, מיץ לימון, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1 עד 2 כפיות פלפל אדום הקרקע; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 12 עד 15 דקות או עד התערובת מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אינסטנט פודינג לימון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)
10
מניחים שפמנון על צלחת הגשה; טפטוף עם רוטב. למעלה עם שרימפס חזיר; מפזרים הנותרים 2 כפות בצל ירוק, ומקשטים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שפמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.