שפמנון מושחר
שפמנון מושחר נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 122 גרם של שומן, וסך הכל 1253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה מורכבת, פילה שפמנון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה, מוסיפים את החמאה, תבלינים קריאולים, גרידת לימון ומיץ, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. מערבבים את העירית הקצוצה ומניחים בצד. החמאה יכולה להתבצע קדימה ומקוררת; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומתובלת היטב או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. בשורה התחתונה של 9 על ידי 11 אינץ ' צלחת אפייה עם פרוסות לימון גוש חצי החמאה מתחם באופן שווה על הלימון.
באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל פילה דגים עם 1 כף תיבול קריאולית. עובדים בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הפילה המנוסה למחבת החמה, ומבשלים 2 דקות בכל צד רק לטוסט ולשחום את התיבול. עם מרית, בזהירות למקם את הדגים הצרובים על גבי פרוסות לימון חמאה בתבנית האפייה.
אופים עד דגים מתפרק בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות. מיד העליון כל פילה חם עם כפית של חמאה מורכבת; העברה צלחות מנות מחוממות ומקשטים עם כמה עירית טרי שלם חצה כמו x מעל כל פילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.