שפמנון מחבת מטוגן של פט
שפמנון מחבת מטוגן של פאט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 220 גרם חלבון 462 גרם של שומן, וסך הכל 6092 קלוריות. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לך לחנות ותביא קמח תירס, חלב חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סודה לשתיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן במחבת, שפמנון מטוגן מספר 2, ו פו בוי שפמנון מטוגן.
הוראות
יבש פילה שפמנון שלך עם מגבות נייר.
יוצקים 1 כוס הקמח על צלחת ו" אבק " את הפילה ומניחים אותם בצד על צלחת אחרת במשך כחצי שעה. (תהליך זה עוזר לשמור על הציפוי על הדגים כפי שהם מטגנים).לאחר מכן, לחמם את התקצור במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.הגדר את קערה בינונית רדודה וצלחת ארוחת ערב עבור "drenching " ו" dredging " fillets.In הקערה, לשבור את הביצים ולהכות אותם קצת, ואז להוסיף את חלב החמאה ואת מיץ לימון לטאטא מרכיבים אלה כמה שניות עד מעורבב.על הצלחת, יוצקים את הכוס הנותרת של קמח, קמח תירס, מלח שום, טימין, מלח שולחן, סודה לשתייה ושומר (אם אתה משתמש בו).
מערבבים אותו עם מזלג או עם האצבעות.לטבול פילה לתוך הנוזל, ציפוי זה לגמרי, ולאחר מכן לאפשר לו לטפטף קצת. לאחר מכן, לגלגל אותו בזהירות בתערובת קמח/קמח תירס עד שהוא מצופה בכל רחבי. בזהירות להניח את הפילה בשמן החם. זה צריך להתחיל לטגן מיד - אם לא, השמן שלך לא חם מספיק!חזור על תהליך זה עד שיש לך מחצית הפילה במחבת. אתה לא רוצה לצופף אותם כל כך מתכנן לעשות את הדגים בשתי קבוצות נפרדות.כאשר הפילה הפך חום זהוב בצד התחתון, בזהירות להפוך אותם לטגן את הצד השני.
הסר אותם לצלחת עם כמה מגבות נייר על זה ברגע שהם זהובים חום בכל רחבי (כ 3-4 דקות לכל צד). (הפילה צריך להיות לבן כשלג בחלק העבה של הפילה, והבשר צריך "להתפורר בנפרד" כאשר נקרע לגזרים עם מזלג).
מגישים גם ככריך, או, צלחת את הדגים עם מנות צדדיות (אני אוהב סלט כרוב טוב שעועית אפויה עם השפמנון שלי). רוטב טרטר חריף הוא גם טוב עם שפמנון מטוגן. תהנו!הערה: שפמנון מטוגן במחבת עושה ארוחת בוקר מצוינת, יחד עם תפוחי אדמה מטוגנים, כאשר אתה קמפינג!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו