שפמנון מטוגן בסגנון אסייתי
שפמנון בסגנון אסייתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 520 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, רוטב שום שעועית מותסס, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: בסגנון אסייתי צלוי כבש שאנקס, עוטפת שפמנון אסייתי, ו צ'ילי ושפמנון מטוגן בבירה.
הוראות
במחבת 12 אינץ ' מעל חום גבוה, לטגן את הבצל הירוק ובצל בשמן צמחי.
מתבלים את השפמנון בנדיבות במלח ופלפל.
מוסיפים את הדג למחבת ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית; מוסיפים את רוטב השום השעועית השחורה המותסס ומים או מלאי.
מבשלים כמה דקות עד הדג הוא רך, ואז לעבות את הרוטב עם תערובת קורנפלור. כאשר הרוטב התעבה, מגישים את המנה על אורז או אטריות אורז.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.