שפמנון מקסיקני קריאולי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לכם שמיר עשב, עגבניות משומר, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. נסו קאטפיש קריאולי, כריכי שפמנון קריאולי, ו כריכי שפמנון עם מיונז קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מברשת פילה שפמנון עם המרגרינה, ולטבול לתוך תערובת התבלינים כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
¼ כוס קמח גדושה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מסדרים פילה שפמנון בתבנית אפייה מוכנה, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש. למעלה עם עגבניות חתוכות לקוביות חלקית עם פלפלים ירוקים צ ' ילה, ולהמשיך לאפות 10 דקות, עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.