שפמנון עם קרום פקאן
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית ופסקטרית? שפמנון פקאן עשוי להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-2 מנות. תמורת $3.39 למנה, מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 31 גרם חלבון ו-23 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חרדל דיז'ון, עשב שמיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם ציון של 79%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שפמנון עם קרום פקאן, שפמנון עם קרום פקאן וקאג'ון, ופמנון קייג'ון פקאן.
הוראות
בקערה רדודה מערבבים את החרדל, החלב והשמיר.
מניחים אגוזי פקאן בקערה רדודה נוספת. טובלים פילטים בתערובת חרדל ולאחר מכן באגוזי פקאן.
מניחים על תבנית מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב-425 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "