שפמנון פיקטה
שפמנון פיקטן הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, פילה שפמנון, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: בקלה פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה.
הוראות
ללטף את הדג יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
שים את הקמח בקערה רדודה. לדלות את הדגים בקמח, לנער את העודף.
חום 1 כף כל חמאה ושמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הדגים ומבשלים, פונה פעם אחת, עד אטום, על 3 דקות לכל צד.
העברה לצלחת ומכסה בנייר כסף.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רק זהב, על 30 שניות.
הסר מהחום והוסף את היין, גרידת לימון ומיץ לימון. חזור לחום ולבשל, ערבוב, עד היין מופחת מעט, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. בינתיים, לזרוק את הירוקים עם 1 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים את הדגים בין הצלחות.
מוסיף את שארית 1 כף חמאה לרוטב במחבת ומערבבים עד מומס.
יוצקים את רוטב החמאה על הדג. מחק את המחבת.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן זית במחבת על חום גבוה.
מוסיף את הצלפים והפטרוזיליה ומטגנים עד פריך, על 1 דקה; מפזרים על הדגים.
מגישים עם סלט ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.