שפמנון פלפל לימון
שפמנון פלפל לימון דורש בסביבה 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 439 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. מתכון זה של Allrecipes יש 16 אוהדים. אם יש לך שפמנון פילה, מרגרינה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שפמנון לימון-פלפל, שפמנון לימון-פלפל, ו שפמנון פלפל לימון בגריל.
הוראות
מערבבים קמח, קמח תירס ותבלינים פלפל לימון; להפריש. בקערה נפרדת, להכות ביצים קלות.
במחבת גדולה, להמיס מרגרינה על אש בינונית גבוהה.
עובד אחד בכל פעם, מטבל פילה בביצה ומחפר בקמח עד מצופה היטב. מבשלים במרגרינה חמה, הופכים פעם אחת, עד שחומים משני הצדדים.
מסננים בקצרה על מגבות נייר ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.