שקד בקר או פויברה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו primal hor d ' oeuvre? בשר טנדרלוין au Poivre יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פילה בקר, פלפל, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו פילה של בשר בקר au Poivre, פילה של בשר בקר au Poivre, ו פילה של בשר בקר Au Poivre (מתכונים דומים).
הוראות
צורה שווה פילה על ידי תוחב קצה קטן מתחת; לקשור עם חוט. לשפשף פילה עם חרדל.
שלב גרגרי פלפל כתוש, ולחץ באופן שווה על פני השטח של tenderloin.
מניחים על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; אופים, חשוף, ב 425 במשך 45 דקות או עד מדחום בשר רושם 145 (בינוני נדיר) כדי 160 (בינוני).
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.