שקדי חזיר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר איטלקי Tenderloin. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שמנת כבדה, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו בשר חזיר איטלקי Tenderloin, בשר חזיר צלוי איטלקי, ו בשר חזיר צלוי איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים את הפרושוטו, מרווה, פטרוזיליה, עגבניות מיובשות, ובצל 5 דקות, עד הבצל רך.
מערבבים את רצועות החזיר למחבת, וחום על 10 דקות, הופך פעם אחת.
מערבבים את המרק ושמנת כבדה למחבת, ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חזיר מגיע לטמפרטורה מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות C) ורוטב מעובה.