בשר חזיר Tenderloin Madeiran הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה עובד הכי טוב כמו משקה, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לך יין מדיירה, שאלוט, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בשר בקר עם רוטב מדיירה, בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה, ו בשר בקר צלוי עם רוטב מדיירה פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף חזיר עם 1/2 כפית שמן, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים את הנותרים 1/2 כפית שמן במחבת גדולה, כבדה עמיד מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף חזיר; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
הוסף תפוח למחבת. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר; אופים ב 425 במשך 17 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).