שקדים, ביסקוויטי קינמון תפוחים
שקדים, ביסקוויטי קינמון תפוח יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם יוגורט, קיצור, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו קינמון שקדים & ביסקוויטים שיבולת שועל, עוגיות שקדים קינמון, ו קינמון, תפוח, וביסקוויטים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערת ערבוב. השתמש בשני מזלגות או בלנדר מאפה לחתוך את הקיצור עם תערובת הקמח עד התערובת דומה ארוחה תירס גס. מערבבים את התפוחים הקצוצים.
להקציף 1 ביצה, יוגורט, חלב, שקדים לחלץ יחד בקערה קטנה עד חלקה. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח רק עד מעורבב. לאסוף את הבצק, ולמקם את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 4 עד 5 פעמים. לטפוח בצק למעגל בקוטר 7 אינץ 'על 1 1/2 אינץ' עבה.
חותכים את הבצק ל 8 טריזים, ומניחים על תבנית אפייה מוכנה.
כדי להפוך את ציפוי לחמניה, לטאטא את החלב ביצה 1 יחד בקערה קטנה.
מברשת צמרות של לחמניות עם תערובת הביצה.
מפזרים כל לחמניה עם סוכר קינמון ושקדים.
אופים בתנור שחומם מראש עד צמרות חומות זהובות, וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -20 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מתלה תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.