שרבט ג'ינג'ר עם אשכוליות
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? שרבט ג'ינג'ר אשכוליות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 432 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, קליפת אשכולית, ג'ינג'ר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אשכוליות-שרבט חלב חמאה, שרבט זנגביל ריבס, ו קנקן אשכוליות וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס מיץ אשכוליות, סוכר, זנגביל עם מיצים, וקליפות אשכוליות בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד שהסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. מגניב 30 דקות.
לטאטא סירופ תירס, ואז חמאה לתוך תערובת זנגביל. מערבבים הנותרים 2 כוסות מיץ. מסננים תערובת לתוך קערה גדולה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ מיצים. תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כאשר שרבט מוגדר ברכות, בהדרגה לשפוך שמנת. תהליך 5 דקות יותר להתמזג היטב.
להעביר שרבט למכולה; כיסוי להקפיא.