קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

שרבט לימון כפול

שרבט לימון כפול
שרבט לימון כפול נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חלב חמאה, חצי וחצי, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גלידת לימון, שרבט תות, לימון ובזיליקום, ו קינוח גלידת פטל לימון של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים צמרות קשוחות מעשב לימון; להסיר ולהשליך שכבות חיצוניות קשוחות. קוצצים גס גבעולים פנימיים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2
במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2/3 כוס מים לרתיחה. מערבבים בדשא לימון, להסיר מהחום, ולתת לעמוד במשך 15 דקות. לחץ דרך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה, ואז להחזיר נוזל למחבת; להשליך דשא לימון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים סוכר למי עשב לימון ומערבבים לעתים קרובות על חום גבוה רק עד מומס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הסר מן החום ומערבבים קליפת לימון ומיץ. מחבת קן בקערה של מי קרח ומערבבים לעתים קרובות עד שהתערובת קרה, כ -10 דקות. מערבבים בחמאה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר) להקפיא על פי הוראות היצרן עד dasher קשה להפעיל או מכונת מפסיק. חבילת אטום להקפיא עד המשרד מספיק כדי לגרוף, לפחות 2 שעות או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה