שרימפס Cacciucco
שרימפס Cacciucco יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו עלה דפנה, מים, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו האוקיינוס השקט Cod ו-Clam Cacciucco, בס שחור ו Gamberi Cacciucco, ו Cacciucco (תבשיל פירות ים טוסקני) # FishFridayFoodies (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר גדול עם שמן זית כתית נוספת ולהביא לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל לקוביות, מתבלים במלח ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את שומר ופלפל אדום כתוש ומבשלים עוד 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום והזיעה במשך 1 עד 2 דקות נוספות. הירקות צריכים להיראות רכים ונבלים, להיות ארומטי מאוד, אבל אין כל צבע.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי. מערבבים את העגבניות, זעפרן, גרידת לימון, עלה דפנה, ו 1 כוס מים. טעם לתיבול, ומתבלים במלח. זה לא צריך להיות טעים, אבל זה צריך להיות טעים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך כ 15 דקות. טעם שוב; זה צריך להיות טעים מאוד עכשיו.
להוסיף קצת מלח יותר, במידת הצורך, (זה כנראה יהיה). כבה את החימום והמלאי.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא חום גבוה. לתבל את השרימפס בנדיבות עם מלח. כאשר השמן הוא רוחש, מוסיפים את השרימפס ומבשלים אותם משני הצדדים עד שהם הופכים ורודים, על 1 דקה בכל צד.
הסר את השרימפס מהמחבת לצלחת ושמורה.
הסר את השמן מהמחבת ולשים על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצדפות ואת תערובת העגבניות המבושלת. מכסים ומבשלים עד שהצדפות מתחילות להיפתח, כ -5 דקות. אם תערובת העגבניות מתחילה להיות עבה מדי להוסיף קצת מים. טעם כדי לוודא שזה טעים ומתבלים עם קצת מלח, במידת הצורך.
מוסיף את השעועית, escarole, והשרימפס מבושל. מכסים ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
הסר את הצדפות והשרימפס מהמחבת לקערה. כפית את העגבניות ושעועית לתוך 2 קערות גדולות. מסדרים את השרימפס וצדפות על גבי.
מקשטים עם בריכות שמורות שומר טפטוף עם שמן זית כתית. תקרא לעצמך כוכב-על!