קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

שרימפס Spiedini עם פסטו, תפוחי אדמה חדשים ואיולי חומוס

שרימפס Spiedini עם פסטו, תפוחי אדמה חדשים ואיולי חומוס
שרימפס Spiedini עם פסטו, תפוחי אדמה חדשים ואיולי חומוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 614 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שום, שמן זית כתית מעולה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס קבב-Spiedini di Scampi, חומוס וביצי דלעת עם איולי לימון משומר, ו רגל טלה Butterflied עם איולי פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים שרימפס, משאירים את החלק של הראש והזנב. חוט 7 כל אחד על שיפודי במבוק. מתבלים במלח ופלפל ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
בשר על האש.
3
חותכים תפוחי אדמה חדשים לרבעים ומקום בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מניחים צנוברים, עלי בזיליקום, שום, פרמזן, פקורינו ושמן זית 1/2 כוס בבלנדר לטחון עד בסדר גמור (כ 45 שניות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פקורינופקורינו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
להוסיף שמן שנותר טפטוף כדי ליצור רוטב חלק אך עבה מאוד ולהניח בצד. במעבד אחר, מניחים ceci, מנטה, מיץ לימון, ביצה, שום וחצי כוס שמן זית להתמזג עד חלקה, או 1 דקה. טפטוף איטי בשמן שנותר כדי ליצור רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
להלביש את תפוחי האדמה עם חצי פסטו והמקום במרכז אחד של 4 צלחות. גריל spiedini במשך 3 דקות לכל צד ומניח אחד על כל צלחת. מכסים שרימפס עם פסטו הנותרים טפטוף עם איולי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
איוליאיולי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומוס מבושל (ceci)חומוס מבושל (ceci)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנטה טרייה, עלים בלבדמנטה טרייה, עלים בלבד1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה1מיץ לימוןמיץ לימון20smalls20 תפוחי אדמה חדשים, הקטן ביותר האפשרי, מבושל עם עורות על עד רך, סחוט ומקורר20 תפוחי אדמה חדשים, הקטן ביותר האפשרי, מבושל עם עורות על עד רך, סחוט ומקורר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פקורינו מגורדתגבינת פקורינו מגורדת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם28חסילוני מפרץ (#11-15, עם ראשים על)חסילוני מפרץ (#11-15, עם ראשים על)1ביצה שלמהביצה שלמה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.