שרימפס אוזו רוזמרין על אורזו לימון
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, sprig רוזמרין, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מטוגנים עם לימון ואוזו, רוזמרין לימון Orzo עם פטריות, ו סיר אחד שרימפס אורזו לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם או גז לחום בינוני גבוה (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות).
בסיר בינוני, להביא מרק עוף 2 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים אורזו ומבשלים עד מכרז לנשוך, על 8 דקות. בקערה בינונית, מערבבים 1 כף. שמן זית, גרידת לימון, מיץ לימון, עירית, ו 1/4 כפית. מלח.
מסננים orzo ולהעביר לקערה; לזרוק עם תערובת לימון. לכסות ולהניח בצד עד מוכן לשרת.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב 2 כפות. שמן זית, אוזו, רוזמרין, 1/2 כפית. מלח ופלפל.
מוסיפים שרימפס וזורקים. להפריש במשך 15 דקות.
לקצץ מסתיים קישואים לחתוך על ההטיה לתוך ארוך, אליפסה, 1/4-in.- פרוסות עבות.
מברשת פרוסות עם נשאר 1 כף. שמן זית ומפזרים 1/4 כפית הנותרים. מלח. תניח בצד.
מסננים שרימפס, הזמנת מרינדה, וחוט על שיפודים.
גריל פרוסות קישואים ושיפודי שרימפס, מכוסים, 3 דקות. הפוך פרוסות ושיפודים, מברשת שרימפס עם מרינדה שמורה, כיסוי, ומבשל עד קישואים רכים משחימים והשרימפס הוא ורוד ומתחיל חום, על 3 דקות.
מעבירים למגש ומגישים מיד, עם אורזו לימון בצד.