שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה
המתכון שרימפס בגריל וכוסברה פסטו Pizzan מוכן בערך 2 שעות ו 15 דקות והוא בהחלט גדול pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 825 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, צנוברים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה, שיפודי שרימפס בגריל עם כוסברה ופיסטוק פסטו, ו שרימפס בגריל פיצה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את השמרים ו 1/4 כוס המים בקערה קטנה ולתת לשבת במשך 5 דקות כדי הוכחה.
מניחים 1 3/4 כוסות של הקמח בקערה גדולה עם המלח.
מוסיפים את תערובת השמרים, את המים הנותרים, ואת השמן ומערבבים עד בשילוב.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין ולשים עד לקבלת חלקה. משמנים קערה גדולה עם 1 כפית השמן הנותרת, מוסיפים את הבצק ופונים למעיל. לכסות ולמקם במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים את הגריל גבוה. לאחר הבצק עלה, לחלק אותו לשניים. מחלקים כל חצי ל 2 כדורים.
גלגל כל כדור למעגל 8 אינץ'.
מברשת עם שמן וגריל משני הצדדים עד חום זהוב.
מורחים כמה כפות של כוסברה פסטו על כל פיצה, העליון עם כמה פרוסות של מוצרלה באפלו, ולאחר מכן העליון עם 4 שרימפס עלי כוסברה.
מניחים את הפיצה על הגריל עד שהגבינה נמסה.
שלב את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מחממים את הגריל לגובה בינוני.
מברישים כל שרימפס בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל במשך 1 עד 2 דקות לכל צד או עד רק מבושל דרך (שרימפס יהיה אטום ולהפוך ורוד).