שרימפס בגריל "סופלאקי
שרימפס בגריל "Souvlaki יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 213 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך לחם שטוח דגנים מלאים, עגבניות שרי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת התבואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט דבש ופירות יער מעורבים עם וופלים מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלאקי עוף בגריל, סופלאקי עוף בגריל עם רוטב יוגורט, ו קערת סופלאקי יוונית בגריל עם אורז כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף שרימפס, ולייבש ללטף. מערבבים יחד 2 כפות מיץ לימון, 1 כפית שמן, ו 1 כף כל שמיר ואורגנו בקערה בינונית.
הוסף את השרימפס, וזרוק לשלב. להשרות, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
מערבבים יחד 1/4 כוס יוגורט, חצי שום, 2 כפות מיץ לימון, ו 1 כף שמיר בקערה מנה. עם מקלף ירקות, מלפפונים לחתוך לסרטים ארוכים, להשליך את הליבה זרע במידה רבה. לזרוק סרטי מלפפון עם תערובת יוגורט ופלפל, לפי הטעם.
שלב את יוגורט 1/2 כוס הנותרים עם הנותרים 2 כפות מיץ לימון, הנותרים 1 כף שמיר, ואת השום שנותר בקערה קטנה עבור רוטב raita. מתבלים עם פלפל, לפי הטעם.
לזרוק עגבניות ובצל עם הנותרים 1 כפית שמן זית בקערה. גריל שרימפס עם עגבניות ובצל במחבת ברזל יצוק מתובל היטב משומן קלות או מחבת גריל, פונה פעם אחת, 5 דקות או עד שרימפס הם ורודים בהירים ומבושלים דרך, עגבניות מתרככות, ובצל הוא חום זהוב ורך.
העברה לצלחת; לכסות ולשמור על חם.
גריל flatbread עד חום זהוב מעט פריך.
העברה ל 4 צלחות הגשה; למעלה באופן שווה עם סלט מלפפון, שרימפס, בצל, עגבניות, רומיין, אם תרצה.