קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

שרימפס בגריל עם עשב לימון לוהט-צ'ילה Sambal

שרימפס בגריל עם עשב לימון לוהט-צ'ילה Sambal
שרימפס בגריל עם עשב לימון לוהט-צ'ילה Sambal נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 48 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם לימון, צ'ילי עוף תאילנדי, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סמבל Javanese עם שרימפס בגריל, שרימפס לוהט בגריל עם גספצ'ו דבש, ו שרימפס בגריל עם רוטב הדר-סמבל-אולק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 6 צ 'ילי ציפור תאילנדית (or2 סראנו או צ' ילי jalapeño) ו 12מרכיבים הבאים במעבד. באמצעות on / offturns, להתמזג עד קצוץ דק ו pasteforms. אם spicier sambal הוא הרצוי, להוסיף עודצ ' ילי מוקפץ לטעום ולמזג שובצורות הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2
תעביר את סמבל לסמולבול.
3
חום 2 כפות שמן גדולותמלאית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
Addsambal ומבשלים עד ריחני וקליל, ערבוב כל הזמן ומוסיףעוד שמן על ידי כפות אם התערובת יבשה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
להוסיף 1 כוס מים; reducheat בינוני ומבשל עד רוב המים נספג אבל התערובת היא עדיין שמנת, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
להעביר לקערה וקריר. לעשות קדימה: יכול להיות made1 יום קדימה. תחפה על סמבל ותירגע.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
להקציף limejuice, 3 כפות שמן, ו 2 כפות ב קערה קטנה. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. Rewhiskmarinade לפני השימוש, הוספת שמן יותר byteaspoonfuls אם המרינדה עבה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אם משתמשים בשרימפס unpeeled, להשתמש במטבחיםקצבים לחתוך פגז שרימפס לאורך העגול של הזנב; לגרד את הווריד עם שיפוד קצה שלbamboo או קצה סכין קטן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
שרימפ שלם או לא צבוע בצלחת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מברשת שרימפס בכל רחבי עםmarinade. אפשר לשרימפס להשרות בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות ומעלה ל -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
בינתיים, להכין ברביקיו (בינוני-highheat).
6
מברשת מתלה גריל עם שמן. גרילשימפ עד אטום רק במרכז, 2 עד 3minutes לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר טופלטר שרימפס. לחמם מחדש את שאריות הסמבלנד לשרת לצד לטבילה או forspooning על גבי שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1
שרימפס Unpeeled לבשל יותר עסיסי וטעים אבל אזור קצת מבולגן לאכול מאשר שרימפס קלופים (שבו אתה יכול להשתמש, אם אתה מעדיף). עבור כל הכנה, מחלקת פירות הים בכמה סופרמרקטים מוכרת unpeeledshrimp לא מבושל כי כבר deveined.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

מרכיבים

1עלה דפנה, מתפוררעלה דפנה, מתפורר1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ ג'ינג'ר טריקצוץ ג'ינג'ר טרי4שיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)(ארוז) סוכר חום זהוב(ארוז) סוכר חום זהוב11 קילו קישואים,כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname3(חוֹרֶף)עשב לימון קצוץ (מלמטה 4 אינץ ' של 2 גבעולים גדולים)עשב לימון קצוץ (מלמטה 4 אינץ ' של 2 גבעולים גדולים)2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי6חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה11 קילו קישואים,חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות בצלצלים קצוצים גס (אודות1/2 כוסות בצלצלים קצוצים גס (אודות1קילוגרםשרימפס לא מבושל לא מבושל גדול, או 2 1/2 קילו שרימפס מבושל קלופים גדולים, מזוקק, זנבות נותרו ללא פגעשרימפס לא מבושל לא מבושל גדול, או 2 1/2 קילו שרימפס מבושל קלופים גדולים, מזוקק, זנבות נותרו ללא פגע6(או יותר) צ'ילי ציפור תאילנדית או 2 (או יותר) סראנו או צ' ילי jalapeño (רצוי אדום), זרע, קצוץ גס(או יותר) צ'ילי ציפור תאילנדית או 2 (או יותר) סראנו או צ' ילי jalapeño (רצוי אדום), זרע, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום3(חוֹרֶף)(או יותר) שמן צמחי(או יותר) שמן צמחי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.