שרימפס בזיגוג בורבון
מתכון זה מספק 35 מנות. עם 32 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, ווסטרשייר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: שרימפס בזיגוג בורבון, שרימפס עם זיגוג חרדל קרוסטיני עם בייקון-אפרסק - בורבון ריבה, ו חזיר מזוגג בורבון.
הוראות
במחבת 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום ומערבבים עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
הסר מחבת מחום ולהוסיף בורבון, ווסטרשייר, ורוטב חם. תכולת אור עם גפרור ארוך ולתת אלכוהול לשרוף. חזור לחום נמוך ולהוסיף חמאה, חתיכה אחת בכל פעם, ערבוב לשלב לתוך רוטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
חום broiler גבוה מיקום מתלה 5 עד 6 סנטימטרים מאלמנט החימום. בינתיים, להניח כל שרימפס על צידו, למקם חתיכת בייקון לאורך הגב שלה (בייקון לחתוך כדי להתאים לאורכו במידת הצורך), לגלגל באופן רופף, מאובטח עם שיפוד או קיסם. מסדרים שרימפס בשכבה אחת על מחבת 10 על 15 אינץ'.
מברשת בנדיבות עם רוטב בורבון. לצלות 3 עד 4 דקות, להסתובב, מברשת עם יותר רוטב, ולהטגן עוד 2 דקות, או עד מבושל דרך. תשליך רוטב נוסף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.