שרימפס במרינדה בשמן לימון זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון טרי, עגבניה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף במרינדה לימון ושיפודי זית, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו שרימפס לימון במרינדה ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את השרימפס, מכסים, ומחזירים לרתיחה. המשך רותחים, מכוסה חלקית, עד השרימפס רק נעשה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
3
ניקוז.
4
תן לשרימפס להתקרר ואז לקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
5
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, משלבים את מיץ הלימון עם שמן זית, עגבניות, מלח, פלפל ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פטרוזיליה
פלפל
עגבנייה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
תוסיף את השרימפס ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
7
וריאציות: להחליף חצי קילו צדפות ים עבור שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
שרימפס
8
מחממים כף אחת של שמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם שמינית כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
שים את הצדפות במחבת וצרוב עד חום בתחתית, אחת עד שתי דקות. הפעל וחום בצד השני עד הרגע עשה, אחת עד שתי דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
הסר את הצדפות וחתוך אותם לרבעים. לזרוק עם המרינדה.: לתבל את המנה על ידי הוספת רבע כפית פתיתי פלפל אדומים יבשים למרינדה.: השתמש בזיליקום טרי קצוץ במקום פטרוזיליה.: עבור מימד טעם נוסף, להוסיף ציפורן של שום טחון המרינדה.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.