שרימפס במרינדה בשמן לימון זית
שרימפס במרינדה בשמן לימון זית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פלפל טחון טרי, עגבניה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף במרינדה לימון ושיפודי זית, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו שרימפס לימון במרינדה ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מכסים, ומחזירים לרתיחה. המשך רותחים, מכוסה חלקית, עד השרימפס רק נעשה, 1 עד 2 דקות.
תן לשרימפס להתקרר ואז לקלף אותם.
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, משלבים את מיץ הלימון עם שמן זית, עגבניות, מלח, פלפל ופטרוזיליה.
וריאציות: להחליף חצי קילו צדפות ים עבור שרימפס.
מחממים כף אחת של שמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום גבוה בינוני עד חם מאוד. מתבלים בצדפות עם שמינית כפית מלח.
שים את הצדפות במחבת וצרוב עד חום בתחתית, אחת עד שתי דקות. הפעל וחום בצד השני עד הרגע עשה, אחת עד שתי דקות יותר.
הסר את הצדפות וחתוך אותם לרבעים. לזרוק עם המרינדה.: לתבל את המנה על ידי הוספת רבע כפית פתיתי פלפל אדומים יבשים למרינדה.: השתמש בזיליקום טרי קצוץ במקום פטרוזיליה.: עבור מימד טעם נוסף, להוסיף ציפורן של שום טחון המרינדה.