שרימפס במרינדה עם רוטב Rémoulade
שרימפס במרינדה עם רוטב Rémoulade הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך עלי דפנה, פלפל, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף, שרימפס עם רוטב טבילה Remoulade, ו צלוי שרימפס עם רוטב Remoulade (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות. החזר תערובת לרתיחה; הוסף שרימפס. לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מסננים שרימפס במסננת מעל קערה בינונית, שומר נוזל בישול. יש לשטוף שרימפס מתחת למים קרים; לנקז היטב. תניח בצד. להשליך גבעולי סלרי, שום, ועלי דפנה מנוזל בישול; הגדר בצד נוזל בישול.
מוסיפים שרימפס לנוזל בישול מקורר, ומכסים ומשרים במקרר 24 שעות.
מערבבים סלרי קצוץ ו-7 המרכיבים הבאים (סלרי דרך פלפל שחור) בקערה קטנה; מערבבים היטב. כיסוי וצינה 24 שעות.
מסננים שרימפס, משליכים נוזלים.
מערבבים שרימפס 1/2 כוס remoulade בקערה; מערבבים היטב. מסדרים 1/2 גרגר כוס על כל אחד 4 צלחות; העליון כל אחד עם 6 שרימפס 2 כפות remoulade.