שרימפס בסגנון ניו אורלינס
צריך מנה עיקרית פסקאטרית? שרימפס בסגנון ניו אורלינס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 349 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, עגבניות, שרימפס בקליפה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 47%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שרימפס בסגנון ניו אורלינס, שרימפס בגריל בסגנון ניו אורלינס, ו שרימפס ברביקיו בסגנון ניו אורלינס.
הוראות
קלף את השרימפס והשאיר את הזנבות דולקים; שמור את הקליפות. דווין את השרימפס ואז שוטף במסננת; מסננים ומייבשים.
מפזרים את התיבול הקריאולי.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את קליפות השרימפס ומחצית מהבצל הירוק ומבשלים עד שהקליפות הופכות ורודות, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר 1 1/2 כוסות מים ומבשלים עד מופחת בחצי, כ 5 דקות. מסננים את מרק השרימפס דרך מסננת רשת דקה לקערה; זרוק את המוצקים.
ממיסים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת על אש גבוהה.
מוסיפים את השרימפס ואת בצל ירוק הנותרים ומבשלים עד שרימפס להתחיל להפוך ורוד, על 1 דקה.
מוסיפים את מרק השרימפס השמור ומבשלים עד לבישול, כ -3 דקות נוספות.
בינתיים הכניסו את התירס לכלי בטוח למיקרוגל ומיקרוגל עד שהוא חם, 2 עד 3 דקות.
חותכים את העגבנייה לגושים. מחלקים את התירס והעגבניות בין קערות.
מוסיפים את השרימפס והמצקת במרק.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. גאג ' אן אלטני די בראסיקה סוביניון בלאן עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 150 דולר לבקבוק.
![ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן]()
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
צהוב זהוב עם בושם אלגנטי עם תווים ארומטיים בהרמוניה עם הפרי המובהק. מבנה צפוף וגוף מאוזן, נתמך על ידי חומציות משולבת לחלוטין.