שרימפס ברביקיו-סלט פסטה
מתכון שרימפס ברביקיו-סלט פסטה מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט מרהיב pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. במנה עיקרית זו יש 592 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו מקורי, גבינת פרמזן, חסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-74 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו סלט קצוץ עוף ברביקיו, סלט שרימפס ופסטה, ו סלט פסטה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח והוספת פלפלים למים הרותחים עבור 2 דקות האחרונות. ניקוז. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מוסיפים מיונז; מערבבים קלות. מערבבים בגבינה גרוסה ורוטב. מקררים 20 דקות.
גריל משומן חום לחום בינוני גבוה. חוט שרימפס על שיפודים 8; מברשת עם רוטב ברביקיו. גריל 2 דקות. בכל צד או עד שהשרימפס נעשה.
מכסים 4 צלחות עם חסה; למעלה עם סלט פסטה ושיפודי שרימפס.