קושימומחה
מוכן ב1 ש, 21 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

שרימפס ברוטב באהיה

שרימפס ברוטב באהיה
שרימפס ברוטב באהיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב קוקוס, עגבניות, פלפל habanero, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו-21 דקות. נסו שרימפס בסגנון באהיה ברוטב קוקוס, מולים בסגנון באהיה, ו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף yuca, ולחתוך לקוביות 1/2 אינץ ' למדוד 1 1/4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קסבהקסבה
2
מניחים yuca בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 25 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים yuca במסננת מעל קערה, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. להחזיר yuca ושמור 1/2 כוס בישול נוזלי פאן; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. זרוק כל סיבים קשים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים שום על קרש חיתוך; מחית כדי להדביק על ידי גרירת ולחץ על צד רחב של סכין על שום מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מערבבים שום, שרימפס, מיץ לימון, ו 1/4 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל. מערבבים זרעי annatto, ומבשלים 5 דקות או עד השמן הופך כתום עמוק בצבע, רועד פאן לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות. להשליך זרעי annatto, הזמנת שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים מחבת על חום בינוני עד שמן annatto הוא חם.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים בצל ופלפל; מבשלים 6 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מוסיפים עגבניות; מבשלים 10 דקות או עד שהעגבניה נשברת, מערבבים מדי פעם. תערובת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
13
מוסיפים שרימפס עם מרינדה, חלב קוקוס, ומצנפת סקוטש. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים פירה שמור, נשאר 1/4 כפית מלח, ו 1 כף כוסברה; לבשל 2 דקות או עד שרימפס נעשים. תערובת שרימפס כפית לתוך קערות רדודות; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כף כוסברה, ומגישים עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
סיד טריזסיד טריז
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.