שרימפס ברוטב סלסה ורדה ושום קלוי - חומוס ארטישוק עם לחם שטוח
שרימפס בסלסה ורדה וחומוס שום-ארטישוק קלוי עם לחם שטוח נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק ארוזים במים, שעועית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו חציל קלוי עם לבבות ארטישוק וסלסה ורדה, ארטישוק מטבל שום קלוי עם מקלות לחם שטוח אפויים, ו שעועית לבנה-חומוס ארטישוק עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות f. שיני שום לעטוף בנייר כסף וצולים 15 דקות, עד למכרז.
בינתיים, במעבד מזון, לשלב שעועית, לבבות ארטישוק, טחינה, ומיץ לימון. תהליך עד מעורבב. כאשר השום רך, מוסיפים חצי מהציפורן (כ-1/3 כוס) לתערובת השעועית ומעבדים עד לקבלת חלקה. תניח בצד. שמורת הנותרים שום קלוי (כ 1/3 כוס) למתכון אחר. שים חומוס בצד.
בקערה גדולה, לשלב עגבניות, חלפיניו, כוסברה, ומיץ ליים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 דקות, עד מבושל דרך או אטום.
סלסה כפית ורדה על מגש הגשה ומעל עם שרימפס.
מפזרים בצל ירוק מעל, אם תרצה.
מגישים חומוס ולחם שטוח בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.