שרימפס ברוטב סלסה ורדה ושום קלוי - חומוס ארטישוק עם לחם שטוח
שרימפס בסלסה ורדה וחומוס שום-ארטישוק קלוי עם לחם שטוח נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק ארוזים במים, שעועית, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו חציל קלוי עם לבבות ארטישוק וסלסה ורדה, ארטישוק מטבל שום קלוי עם מקלות לחם שטוח אפויים, ו שעועית לבנה-חומוס ארטישוק עם שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחם שטוח, להגשה
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
2
מחממים תנור ל 400 מעלות f. שיני שום לעטוף בנייר כסף וצולים 15 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בינתיים, במעבד מזון, לשלב שעועית, לבבות ארטישוק, טחינה, ומיץ לימון. תהליך עד מעורבב. כאשר השום רך, מוסיפים חצי מהציפורן (כ-1/3 כוס) לתערובת השעועית ומעבדים עד לקבלת חלקה. תניח בצד. שמורת הנותרים שום קלוי (כ 1/3 כוס) למתכון אחר. שים חומוס בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
טחינה
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
בקערה גדולה, לשלב עגבניות, חלפיניו, כוסברה, ומיץ ליים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.