שרימפס ודגנים
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות מוסיפים גריסים ומבשלים עד שהמים נספגים, כ -20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה וגבינה.
יש לשטוף שרימפס יבש לטפוח. מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד להשחמה; לנקז היטב. בשמן, להוסיף שרימפס. לבשל עד שרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים מיץ לימון, בייקון קצוץ, פטרוזיליה, בצל ירוק ושום.
גריסים בכפית לתוך קערת הגשה.
מוסיפים תערובת שרימפס ומערבבים היטב.
מרכיבים מנות :
6 2 כפות חמאה מומסת בייקון, קצוץ 3 קרום: פירורי קרקר גרהם צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי 1 ציפורן גדולה שום, טחון 4 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 2 קרום: פירורי קרקר גרהם פטרוזיליה קצוצה 4 קצת קישואים קצוצים מלח ופלפל, לפי הטעם 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל ירוק פרוס דק 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת צ'דר גרוסה וחדה 454 פלפל האבנרו שרימפס, קלופים וטבועים 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גריסים אבן-קרקע 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 כוס גריסי פנינה לבנים יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו