שרימפס ודגנים
המתכון שרימפס שיבולת שועל יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בייקון, פלפל, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, להביא 5 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ומערבבים את שיבולת השועל. מבשלים עד גריסים מבושלים לחלוטין, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במיונז. (שמור 1 כוסות גריסים לשימוש נוסף,כגון Round 2 מתכון תירס דולר כסף מטוגן.)
בסיר מעל חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך, על 5 דקות. להפוך את החום בינוני גבוה, להוסיף את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים לרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את השרימפס, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהשרימפס הופך לורוד, 3 עד 4 דקות. מערבבים בחמאה, מיץ לימון ורוטב חם. לזרוק כדי לצפות את השרימפס, ולהסיר מהחום. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מחלקים את הגריסים בין 4 קערות ומגישים את השרימפס בכפית מעל כל אחד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.