שרימפס וייטנאמי מקורמל
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הווייטנאמית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, שרימפס, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אטריות וייטנאמי עם חזיר מקורמל, סלט אטריות חזיר ואורז עם קרמל וייטנאמי, ו סלט שרימפס וייטנאמי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הדגים, סוכר חום כהה, פתיתי פלפל אדומים כתושים ומים בקערה בינונית ומקציפים עד שסוכר חום מומס.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד כמה דקות. אל תהיה חום.הפעל את החום עד בינוני גבוה ולהוסיף את השרימפס. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם רק בקושי ורוד ועדיין שקוף במקומות, כמה דקות.
מוסיף את תערובת רוטב הדגים, להפוך את החום עד בינוני, ומבשלים עד שרימפס מבושלים דרך, עוד כמה דקות. (הערה: הרוטב יהיה דק.) Off the heat, stir in scallions and cilantro.
מגישים מיד עם אורז יסמין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.