שרימפס ולינגוויני פלפל אדום מתוק
אם יש לכם לינגוויני, שרימפס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם שרימפס, קישואים ופלפל אדום, לינגוויני עם שום וחסילון פלפל שחור, ו לינגוויני עם רוטב פלפל מתוק.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
להוסיף שום. מבשלים ומערבבים עד הזהב.
מוסיפים בצל ופלפלים, בישול עד רך.
מוסיפים שרימפס, מלח ופלפל. לבשל שרימפס עד ורוד ורך.
מגישים מעל לינגוויני מבושל. למעלה עם גבינת פרמזן מגוררת ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו