קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

שרימפס ונקניקיות Jambalaya

שרימפס ונקניקיות Jambalaya
Jambalayan שרימפס ונקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שרימפס ונקניקיות Jambalaya, שרימפס ונקניקיות Jambalaya, ו שרימפס ונקניקיית אנדויל Jambalaya (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה ומוסיפים את השרימפס. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שרימפס סלסול ופשוט להתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר את החסילון עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיף את הנקניק והנקניק לקומקום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ששניהם משחימים היטב, על 15
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השום, סלרי, פלפל ובצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות. מערבבים את האורז, עגבניות, מרק, מלח, פלפל קאיין, וחצי פטרוזיליה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט. מוסיפים את השרימפס ואת הפטרוזיליה הנותרת. מכסים ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 3 עד 5 דקות יותר. (יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. מחממים, מכוסים, בתנור F 325 במשך 20 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב פעם או פעמיים.)
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו