קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס ופטריות סואי מיי

שרימפס ופטריות סואי מיי
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 63 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם $1.35 למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס ופטריות סואי מיי יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו שרימפס, פטריות שיטאקי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר שרימפס ופטריות, שרימפס פטריות ביצה פו יונג, ו שרימפס ורוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד שהנוזל מתאדה. כפית פטריות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל ו 5 המרכיבים הבאים (דרך 4 אונקיות שרימפס); תהליך 10 שניות או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 כף תערובת שרימפס למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של העור עם מים. לאסוף את הקצוות crimp של העור סביב מילוי; קלות לסחוט את העור לדבוק מילוי, משאיר העליון של כופתה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים 1 חסילון חתיכת על גבי מילוי, לחיצה בעדינות לתוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מניחים כופתה על תבנית אפייה; מכסים באופן רופף במגבת לחה כדי למנוע ייבוש. חזור על הליך עם עורות הנותרים ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
קו כל רמה של ספינת במבוק 2 קומות עם 2 עלי כרוב. מסדרים 12 כופתאות, 1 אינץ ' זה מזה, מעל כרוב בכל סל קיטור. מחסנית שכבות, ומכסה במכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
8
מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ', ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים סטימר במחבת, וכופתאות קיטור במשך 15 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר כופתאות מ steamer, וכפית 1/8 כפית sambal oelek על כל כופתה. זרוק כרוב.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
ל-1 אננסל-1 אננס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.