שרימפס ופטריות סואי מיי
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 63 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם $1.35 למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס ופטריות סואי מיי יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו שרימפס, פטריות שיטאקי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר שרימפס ופטריות, שרימפס פטריות ביצה פו יונג, ו שרימפס ורוטב פטריות.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד שהנוזל מתאדה. כפית פטריות למעבד מזון.
מוסיפים בצל ו 5 המרכיבים הבאים (דרך 4 אונקיות שרימפס); תהליך 10 שניות או עד קצוץ דק.
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 כף תערובת שרימפס למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של העור עם מים. לאסוף את הקצוות crimp של העור סביב מילוי; קלות לסחוט את העור לדבוק מילוי, משאיר העליון של כופתה פתוח.
מניחים 1 חסילון חתיכת על גבי מילוי, לחיצה בעדינות לתוך מילוי.
מניחים כופתה על תבנית אפייה; מכסים באופן רופף במגבת לחה כדי למנוע ייבוש. חזור על הליך עם עורות הנותרים ומילוי.
קו כל רמה של ספינת במבוק 2 קומות עם 2 עלי כרוב. מסדרים 12 כופתאות, 1 אינץ ' זה מזה, מעל כרוב בכל סל קיטור. מחסנית שכבות, ומכסה במכסה קיטור.
מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ', ומביאים לרתיחה.
מניחים סטימר במחבת, וכופתאות קיטור במשך 15 דקות או עד שנעשה.
הסר כופתאות מ steamer, וכפית 1/8 כפית sambal oelek על כל כופתה. זרוק כרוב.