שרימפ אנד אויסטר פו בויז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1167 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -32 דקות. אם יש לכם שמנת, קאיין, cornichonsוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. וזה טוב. נסו אויסטר ושרימפס, בחורים., צדפות מטוגנות וחסילונים., ו אור-up Oyster po ' boys (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, משרים את הצדפות והשרימפס בתערובת של חלב חמאה ורוטב חם במשך 20 עד 30 דקות. בצלחת רדודה, להקציף, יחד את קמח התירס, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה וקיין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
אבקת בצל
חלב-חמאה
רוטב חריף
קמח תירס
פלפל קאיין טחון
צדפות
פפריקה
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים את הצדפות והשרימפס וזורקים אותם לקמח תירס מתובל. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצדפות והשרימפס עד זהוב ופריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
צדפות
שרימפס
5
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
6
לפצל את הלחמניות ולמרוח עם מיונז קריאולי. קו עם שפע של פרוסות חסה ועגבניה גרוסות. למעלה עם צדפות מטוגנות ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניות
מיונז
חסה
צדפות
שרימפס
גלול
7
חותכים כל גליל ל 2 עד 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
8
מגישים עם רוטב חריף וחתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריף
לימון
9
מערבבים את כל החומרים היטב בקערת ערבוב גדולה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.