שרימפס וקישואים מערבבים ומטגנים עם בזיליקום פריך
אם יש לכם סוכר, שום, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. זה מובא אליך על ידי מטבח מהביל. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס ובזיליקום מוקפץ, שרימפס & Shiitake מוקפץ עם אטריות פריכות, ו שרימפס תאילנדי מוקפץ עם עגבניות ובזיליקום.
הוראות
ממלאים קערה בינונית עם כפית רק 1 של מלח, קרח ומים.
מוסיף את השרימפס ולתת לספוג במשך 15 דקות. בעוד brining, להמשיך לשלב הבא כדי להפוך בזיליקום פריך.
כדי להפוך את בזיליקום פריך: לשטוף ולטפוח יבש מאוד את עלי בזיליקום. העלים חייבים להיות יבשים מאוד, או השמן יהיה להתיז.
הוסף 4 כפות שמן בישול לווק או מחבת סאוט קטנה. כאשר השמן הוא חם מנצנץ (אבל לא מעשן עדיין), להוסיף עלה בזיליקום אחד כדי לבדוק. מטגנים את עלי הבזיליקום בקבוצות ונותנים להם להתקרר על צלחת עם מגבות נייר לספוג את השמן העודף.
ניקוז וטפיחה יבש מאוד על מגבות נייר. רוקן את הקערה, לנגב את הקערה יבש ולהחזיר את השרימפס, 1/4 הנותרים מלח כפית, שמן שומשום ו קורנפלור. מערבבים כדי לצפות את השרימפס.
לחמם ווק או מחבת סאוט גדולה על חום גבוה עד חרוז של מים רוחש מתאדה במגע.
מוסיף את שמן הבישול, מתערבל כדי מעיל ווק.
הוסף את השרימפס ומיד לתת לכל שרימפס שטח משלו על הווק, כך שהם לא נוגעים.
בואו פריי, ללא פגע במשך 1 דקה. להפוך שרימפס ולתת לטגן לרגע נוסף, או רק מבושל דרך.
הסר מ-wok, משאיר כמה שיותר שמן ב-wok ככל האפשר.
אתה עדיין צריך להיות 1 כף שמן בישול בווק. אם לא, להוסיף עוד שמן בישול.
החזירו את החום לגובה בינוני ותנו לשמן להתחמם.
מוסיפים את פלפל צ ' ילי ושום ומטגנים עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים את פרוסות הקישואים ומערבבים ומטגנים במשך 1-2 דקות, זורקים כל 15 שניות, עד שקישואים הוא בקושי רך באמצע אבל עדיין מוצק על הקצה החיצוני.
יוצקים ברוטב ומטגנים מוקפצים לווק.
מוסיפים חזרה לווק את השרימפס המבושל. תזרקו הכל ביחד כדי לאפשר לרוטב לצפות את השרימפס ואת הקישואים. למעלה את המנה עם בזיליקום פריך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.