קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

שרימפס טמפורה וירקות

שרימפס טמפורה וירקות
המתכון טמפורה שרימפס וירקות מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 703 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, שרימפס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זה עובד טוב כמו מתאבן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. נסו שרימפס טמפורה וירקות, בירה ירקות מוכים טמפורה, ו דג שלם אפוי עם רוטב טחינה וירקות טמפורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך רוטב טבילה
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר קטן מעל חום מתון, מערבבים יחד את כל החומרים. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולשמור על חם. (לעשות קדימה: רוטב יכול להתבצע קדימה, בקירור במיכל מכוסה עד 2 ימים, וחומם מחדש על חום מתון לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
3
הפוך טמפורה
4
להביא מים סיר בינוני לרתיחה מעל חום גבוה. הכינו מי קרח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שעועית ירוקה למים רותחים ומלבטים רק עד פריך במכרז, כ -30 שניות. באמצעות כפית מחוררת, מיד להעביר למי קרח להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב ויבש על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6
בצע כמה חתכים רדודים על פני עקומה בתוך כל שרימפס ולחץ בעדינות שרימפס שטוח על קרש חיתוך (כדי לעזור למנוע קרלינג במהלך הבישול).
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים שרימפס עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
בסיר גדול מעל חום מתון, חום 4 אינץ ' של שמן עד רשם מדחום 163°.
מרכיבים שתצטרך
9
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ושמן שומשום. בהדרגה בעדינות לטאטא 2 1/2 כוסות מים קרח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. (החובט יהיה מאוד גבשושי.)
מרכיבים שתצטרך
10
עבודה בקבוצות, באמצעות מלקחיים או צ ' ופסטיקס לטבול שרימפס וירקות לתוך הבלילה ומטגנים, הופך מדי פעם, עד הזהב, על 1 1/2 דקות שעועית ירוקה, 2 דקות עבור שרימפס וירקות אחרים.
מרכיבים שתצטרך
11
להעביר מגבות נייר לניקוז. להחזיר שמן 325°f בין קבוצות, באמצעות עכביש או כף מחורץ, להסיר כל שאריות של הבלילה מן השמן לפני הוספת אצווה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
12
כדי לטגן עלי shiso, בעדינות להניח כל עלה על גבי הבלילה לצד מעיל 1, ואז טיפה, הבלילה בצד למטה, לתוך שמן ומטגנים מבלי להפוך עד החלק התחתון הוא זהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
13
להעביר מגבות נייר לניקוז.
14
מגישים טמפורה מיד עם רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו