שרימפס מו שו
שרימפס מו שו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכו לחנות ותביאו טורטיות קמח, רוטב הויסין, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, חביתת שרימפס / ביצים מוקפצות עם בצל אדום ומתכון שרימפס, ו משאית שרימפס הוואי מיוחד (שום לימון חמאה שרימפס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחסנית לעטוף את טורטיות בנייר כסף וחום עד התחמם דרך.
מחממים ווק גדול או מחבת עד חם מאוד למגע.
הוסף 1 כף של שמן וחום עד עישון.
מוסיפים את השרימפס ומערבבים על אש גבוהה עד להשחמה קלה מבושל דרך, על 2 דקות. לגרד את השרימפס על מגש גדול.
הוסף 2 כפות של השמן לווק. מערבבים את הביצים, מתבלים אותן במלח ופלפל ומוסיפים לווק. לבשל, ערבוב, עד צורות רכות גדולות, על 2 דקות. לגרד את הביצים על מגש עם השרימפס.
להוסיף 2 כפות של שמן צמחי לווק.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום ופטריות ומערבבים על חום גבוה עד להשחמה קלה, על 4 דקות.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את תערובת סלט הכרוב ואת הבצל הירוק, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד שהכרוב נבול אך עדיין פריך, בערך 4 דקות. להחזיר את השרימפס והביצה לווק, להוסיף את כף 1 של רוטב הויסין ומערבבים רק עד בשילוב.
מעבירים את שרימפס מו שו לקערה גדולה ומגישים עם טורטיות מחוממות, עלי כוסברה ורוטב הויסין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.