שרימפס מוכה בירה עם צ'יפוטלה דבש
שרימפס מוכה בירה עם דבש צ'יפוטלה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמן בוטנים, עגבניות, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה, טאקו סלמון מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם, ו טאקו דגים מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס הקמח עם קאיין, מלח, סוכר ואבקת אפייה בקערה בינונית.
מוסיפים בירה בבת אחת ומקציפים עד חלקה. להפריש לפחות 1/2 שעה.
שמן חום לטמפרטורת טיגון עמוק (350/) בסיר גדול. בדיקת שמן על ידי זליגת כמה טיפות של
הבלילה ואם הם עולים אל פני השטח, השמן מוכן. לזרוק את השרימפס בקמח לאבק ולזרוק למעיל באופן שווה, ואז לטפוח עודף. טיפה כמה בכל פעם ראשון בבלילה ואז לתוך השמן החם ומטגנים עד מוזהב קל ופריך-כ 2 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
מגישים מיד עם רוטב דבש צ ' יפוטלה.
בסיר קטן, להביא צ ' ילי, עגבניות, מים, בצל, שום ומלח לרתיחה ולהפחית לרתיחה. מבשלים, לאט, מכוסה במשך 15 דקות, ואז מחית בבלנדר עד העברה חלקה לקערה קטנה ולהוסיף דבש וחומץ.
מגישים בטמפרטורת החדר כמו רוטב טבילה עם שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.