קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה

שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה
שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו מלח ופלפל, נורת שומר, אנדיבים בלגיים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מחבת פריך צרוב פלורידה סנאפר עם פסיפלורה קרם פירות הדר פלורידה וסלט שומר מגולח, מעוטר בחסילונים מוקפצים פלורידה מפרץ וריבת מנגו ירוקה פיקנטית, שרימפס מוקפץ ג'מבו עם פלפלים מתוקים, ו סלט תרד עם רוטב פסיפלורה ושקדים מזוגגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים מסננת קטנה על קערה קטנה. לגרד את זרעי פרי התשוקה עיסת לתוך המסננת. עם כף, לחץ על זרעי פסיפלורה כדי לחלץ את המיץ; להשליך כל גושים סיביים המחוברים הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הזרעים למיץ פסיפלורה ומערבבים 2 כפות שמן זית. מתבלים את רוטב פסיפלורה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסיפלורהפסיפלורה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים, לבשל את הגזר התינוק, אספרגוס חניתות ופלפלים אדומים על חום גבוה בינוני עד במכרז, 4 דקות לאספרגוס ו 10 דקות לגזר ופלפלים. באמצעות כף מחוררת, מעבירים את הירקות לסדין אפייה מצופה במגבת נייר. מקלפים את הפלפלים האדומים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הנורה שומר למחבת ומבשלים עד במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את הנורה שומר על תבנית אפייה עם ירקות אחרים. ללטף את הירקות לייבש ולהשליך את מגבות הנייר.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומרנורת שומר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
לנקז את המחבת ולנגב אותו יבש.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את הגזר התינוק, חניתות אספרגוס ונורת שומר, מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל ומבשלים אותם על אש גבוהה עד שהם משחימים קלות, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נורת שומרנורת שומר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
10
מעבירים את הירקות בחזרה לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מוסיפים 1 כף שמן הזית למחבת ומוסיפים את הפלפלים האדומים הקלופים. מתבלים את הפלפלים במלח ופלפל ומבשלים אותם בחום גבוה בינוני עד שהם משחימים קלות, כ -2 דקות לכל צד; מעבירים לסדין האפייה. חזור עם 2 כפות של שמן זית ואת shiitake ו endives.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מעבירים את תבנית האפייה לתנור כדי לשמור על הירקות חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מחק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים את שרימפס ג ' מבו, לתבל אותם עם מלח ופלפל ומבשלים אותם על חום גבוה בינוני עד שהם זהובים ורק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס ג ' מבושרימפס ג ' מבו
16
מעבירים את הירקות לקערות רדודות ולמעלה עם השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
טפטוף פירות התשוקה רוטב על הירקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.