שרימפס מוקפץ עם ארוגולה
שרימפס מוקפץ עם ארוגולן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, גרידת לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מוקפצים עם ארוגולן ועגבניות, אבוקדו מתובל מוקפץ וארוגולה, ו בצל אדום ושומר מוקפץ עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש, לשלב את השום, גרידת לימון, פלפל וקורטוב של מלח ומחית כדי להדביק גס. מערבבים את מיץ הלימון ולאחר מכן 1/4 כוס השמן.
במחבת גדולה, מחממים את 1 כפית השמן הנותרת.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד שמתחיל להתכרבל, על 3 דקות.
מוסיף את ארוגולה ומערבבים עד נבול ואת השרימפס מבושל דרך, על 2 דקות.
מוסיפים את תערובת שמן הזית, משליכים היטב ומתבלים במלח; מגישים חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.