שרימפס מלח ופלפל
שרימפס מלח ופלפל נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 265 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, שרימפס בקונכיות שלהם, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. וזה די גרוע. נסו שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל פגז שרימפס לאורכו יחד עם מספריים, משאיר את הקטע האחרון שלם, ולאחר מכן devein שרימפס, עוזב פגז במקום.
חותכים את הרגליים נוצתיות וחתך חד הצביע של פגז מעל סנפירי זנב רכים. יש לשטוף את השרימפס ולייבש ביסודיות.
שמן חום בתוך ווק או סיר כבד עמוק מעל חום גבוה עד שהוא רושם 204° על מדחום שומן עמוק. חסילונים מטוגנים בשמן עמוק ב-4 קבוצות עד שבועת צדפים וחסילונים הם ורודים בהירים, 45 עד 60 שניות (הם יהיו מעט לא מבושלים מספיק), ומחזירים שמן ל-400°f בין קבוצות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
בזהירות לשפוך שמן לתוך קערה חסינת חום (כדי להתקרר לפני השלכת), ולאחר מכן לנגב wok נקי עם מגבות נייר.
מערבבים יחד מלח, פלפל, ואבקת חמישה תבלינים.
חום ווק או מחבת כבדה מעל חום מתון עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן להוסיף שרימפס מטוגן בשמן עמוק ותבלינים לערבב מוקפץ 10 שניות.
* אתה אולי תוהה למה אנחנו לא משתמשים התבלין הקלאסי למנה זו, פלפל סצ ' ואן. נשמח, אבל התבלין נאסר כרגע על ידי משרד החקלאות ליבוא מכיוון שהוא עשוי לשאת פחית הדר מזיקה.