קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 13 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

שרימפס מעושן ובמיה עוף

שרימפס מעושן ובמיה עוף
שרימפס מעושן מרק גמביה עוף הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבעולי סלרי, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 150 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-13 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו שרימפס ועוף גאמבו, עוף, נקניק ושרימפס גאמבו, ו עוף, שרימפס ואנדויל גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המניה, לקלף שרימפס devein, הזמנת פגזים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים כל שרימפס חצי לאורכו; לכסות שרימפס, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
שלב קונכיות שרימפס שמורות, 8 כוסות מים, והבא 6 מרכיבים (דרך בצל) בתנור הולנדי גדול, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. להפריש מלאי כוסות 3; להתחמם. שמור את מלאי השרימפס שנותר לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
כדי להכין את גמביה, לחמם מחבת ברזל יצוק גדול על אש נמוכה; להוסיף 1/4 כוס שמן קנולה. לבשל במשך 2 דקות, מסתחרר למחבת מעיל. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה. בהדרגה להוסיף קמח שמן, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה. להגדיל את החום בינוני; לבשל במשך 8 דקות או עד תערובת הקמח הוא בצבע קרמל, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 2 דקות או עד התערובת היא בצבע ערמוני, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ערמוניםערמונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מרק גמביהמרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מהחום; לאט להוסיף מלאי שרימפס חם, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
6
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
8
מוסיפים עוף; מבשלים 7 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיפים בצל ואת המרכיבים הבאים 5 (דרך פלפל); מטוגנים במשך 3 דקות. החזרת תערובת מניות למחבת; מוסיפים מרק ועלי דפנה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים במיה ו-3 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל שחור). מבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
במיהבמיה
11
מערבבים שרימפס ופפריקה; לזרוק למעייל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
12
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים שרימפס; מטוגנים במשך 2 דקות או עד שהחסילון נעשה. מערבבים שרימפס לתוך תערובת במיה. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
במיהבמיה
15
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר3גב שומן חזירגב שומן חזיר1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, קצוץגבעולי סלרי, קצוץ3largesגבעולי סלרי, קצוץגבעולי סלרי, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז חום מבושל חםאורז חום מבושל חם12 כפיות אבקת שוםתיבול קריאוליתיבול קריאולי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2.25 אונקיות קמח לכל מטרה (אודות2.25 אונקיות קמח לכל מטרה (אודות3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון4שיני שום, כתוששיני שום, כתוש1כף. חומץ ביין אדוםפלפל ירוק, זרע קצוץ דקפלפל ירוק, זרע קצוץ דק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף נטול שומן, דל נתרןמרק עוף נטול שומן, דל נתרן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרokra לחתוך קפואokra לחתוך קפוא1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל חריף (כגון טבסקו)רוטב פלפל חריף (כגון טבסקו)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס בינוני לא מתובלשרימפס בינוני לא מתובל6ירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביסירכיים עוף ללא עור, ללא עצמות, לחתוך לחתיכות בגודל ביס1חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץ דקעגבניות, קצוץ דק2בצל צהוב בינוני, קצוץטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #44731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן קצוץ דקבצל לבן קצוץ דק2חתיכות טופי הית' בררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.