שרימפס מרגריטה פיקנטי
שרימפס מרגריטה פיקנטי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שרימפס, פלחי ליים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרגריטה Granita עם שרימפס חריף, מרגריטה חריפה, ו מרגריטה הדר פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. בקערת זכוכית, מערבבים את המרגריטה העסיסית, שמן וצ ' יפוטלה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את השרימפס וזורקים למעיל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מסננים את השרימפס ומסדרים אותם על תבנית אפייה. לטגן את החסילון קרוב ככל האפשר לחום במשך 2 עד 3 דקות, הופך פעם אחת, עד אטום ומבושל דרך. שים 2 שרימפס על כל אחד 16 שיפודים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם פלחי סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס