שרימפס מתובל מבושל עם חלב חמאה שמנת-רוטב אבוקדו
מתכונים דומים: שרימפס מבושל עם רוטב Rémoulade ורוטב קוקטייל חריף, שרימפס חריף tostadas עם רוטב אבוקדו jalapeno, ו שיפודי עוף אסייתיים מתובלים עם רוטב אבוקדו-כוסברה שמנת.
הוראות
תביא 2 qt. מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים שרימפס ומבשלים 30 שניות.
מסננים, שוטפים מתחת למים זורמים קרים, ומניחים בקערה קטנה.
למלא קערה בינונית עם קרח.
מניחים קערה המכילה שרימפס בקרח. כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות.
לסחוט מיץ מלימונים דרך מסננת קטנה על שרימפס בקערה גדולה, טפטוף עם רוטב חם, ולזרוק למעיל.
מפזרים עם תיבול קריאולי, ולזרוק למעיל.
מגישים שרימפס על ירקות מעורבים עם רוטב שמנת חמאה-אבוקדו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס