שרימפס מתובל נמוך הארץ וגריסים
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם גרגרי אבן-קרקע, שום, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס וגרגרי שיבולת שועל, חסילונים & גריסים כפריים נמוכים, ו שרימפס כפרי נמוך ודגנים עם עגבניות מבושלות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
גריסים: מביאים חלב, מלח, פלפל וחמאה לרתיחה. מערבבים גרגרי שיבולת שועל, פתיתי פלפל, ורוטב פלפל על אש נמוכה. כאשר עקביות מוכנה, בערך 45 עד 50 דקות להוסיף גבינה ומערבבים.
לזרוק שרימפס בתיבול Cajun ולהניח בצד. במחבת סאוט, מעל חום בינוני, מחממים את השמן.
מוסיפים את הנקניק ומעבדים במשך 3 דקות.
מוסיפים שום, מערבבים במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס, החמאה והטחון למשך 2 עד 3 דקות. מערבבים בפלפל קאיין, פלפלים פיקילו, פתיתי פלפל.
מוסיפים חצי יין (שותים מה שנשאר), עשבי תיבול טריים ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם. גרגרי צלחת בקערות רדודות עם תערובת שרימפס מעל.
מקשטים עם בצל ירוק ומגישים.