שרימפס סקמפי לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס סקמפי לינגוויני. במנה עיקרית זו יש 577 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: לינגוויני עם חסילונים., שרימפס סקמפי לינגוויני, ו חסילונים עם לינגוויני.
הוראות
לבשל פסטה במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; ניקוז.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי שרימפס, ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד אטום.
להעביר שרימפס לצלחת, לכסות, ולשמור על חם. חזור עם 1 כף שמן שרימפס הנותרים.
ממיסים חמאה על חום בינוני באותו מחבת.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן, שום ופלפל אדום; לטגן 3 דקות או עד השום מתחיל חום. מערבבים שרימפס מבושל, פטרוזיליה, גרידת לימון ומיץ, ומלח; לבשל 1 דקה.
מוסיף פסטה, ומבשלים 1 דקה או עד חם, זורק כל הזמן.