שרימפס סקמפי על ספגטי מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס Scampi על ספגטי מחיטה מלאה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 561 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותביאו פלפל, מלח, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חסילונים עם ספגטי מחיטה מלאה, שרימפס בסגנון יווני W / ספגטי מחיטה מלאה, ו שרימפס רזה אפוי סקמפי עם סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים ספגטי ומבשלים עד אל דנטה, על פי הוראות תווית החבילה, כ -10 דקות.
בעוד הספגטי מתבשל, שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבשל שרימפס, פונה פעם אחת, עד מבושל דרך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים שום, פלפל אדום כתוש, יין ו 1/2 כפית. מלח למחבת ומבשלים 1 דקה. מוסיפים שרימפס.
מסננים פסטה, הזמנה 1/2 כוס מים לבישול. לזרוק פסטה עם תערובת שרימפס ופטרוזיליה.
הוסף מי בישול שמורים 1 כף. בכל פעם לפי הצורך להרטיב.